Google Adwords tudásfrissítő tréning kezdőknek és haladóknak

Aki arra kíváncsi, hogy miként szerezhet új ügyfeleket az interneten, azok a Google Adwords Hirdetési Szemináriumain alapozhatják meg, illetve fejleszthetik tudásukat.


A Google AdWords Hirdetési Szemináriumokat azoknak a vállalkozóknak, marketinggel foglalkozó munkatársaknak ajánlják, akik az internet kínálta lehetőségeket kihasználva szeretnék sikeresebbé tenni vállalkozásukat és akik szeretnének többet megtudni a Google AdWords-ről. A képzéseken a sikeres online marketing kampányokhoz szükséges ismeretek elsajátítása mellett egyedi kérdésekre is választ kaphatnak a résztvevők. A szeminárium részletesen kitér a keresőhirdetések és a Google Display hálózat részleteire is, így gyors fejlődést biztosít azoknak is, akik önerőből eddig csak az alapokig jutottak el, de nem tudtak elmélyedni a rendszer további lehetőségeiben és beállításaiban.
További részletek ide kattintva olvashatók.

 

Marketing tudástár

Hasznos információk ügyfeleinknek

partnereink

webtárhely, domainregisztráció, szerverhosting,
virtuális szerverbérlet

információtechnológiai és rendszerfelügyelet

online média sales partnerünk

 

Hívjon minket!

Szeretné láthatóbbá tenni weboldalát? Felpezsdítené üzletét? Keressen minket munkaidőben elérhetőségeinken vagy válasszon csomagajánlatainkból!

Ügyfélszolgálat:

Hétfő - csütörtök: 8-16H

Telefon: +36 30 520 3122
E-mail: kozpont@marketinggroup.hu

You are here Marketing hírek és események Események, rendezvények Google Adwords tudásfrissítő tréning kezdőknek és haladóknak